Kodinvaihtajat

Uutta kotia etsivät aikuiset koirat

Tällä sivulla Cavalieryhdistys julkaisee koiran omistajan pyynnöstä ilmoituksen, jolla koiralle haetaan syystä tai toisesta uutta kotia.

Jos haluat uudelleen sijoittaa omistamasi koiran, vastaa oheisiin kysymyksiin ja lähetä ne osoitteella: kodinvaihtajat@cavalieryhdistys.com
Yhdistys julkaisee ilmoituksesi täällä kotisivuillamme.

Tiedot mitä tarvitaan uudelleen sijoitettavasta cavalierista ja sen omistajasta:
1. Omistajan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
2. Koiran sukupuoli, syntymäaika, väri ja rekisterinumero
3. Vapaamuotoinen, lyhyehkö teksti, mistä ilmenee tärkeimmät koiraa koskevat seikat ja nykyisen omistajan toiveet koiran seuraavan kodin suhteen

Omistajan pitää ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen: kodinvaihtajat@cavalieryhdistys.com kun koiran saa poistaa Kodinvaihtajien listalta.
Ilmoitus poistetaan listalta automaattisesti 3 kuukauden jälkeen sen ilmestymisestä.
Omistaja voi ilmoittaa uudelleen koiransa listalle, jos koira etsii kotia edelleen.

Kodinvaihtajalista

Kodinvaihtajaistalla ei ole tällä hetkellä uutta kotia etsiviä koiria.